BDO BELGIUM

Groeien over generaties heen: Dujardin en Ardo slaan de handen in elkaar

Philippe Haspeslagh werpt een unieke blik op de fusie van Dujardin Foods met Ardo

40 jaar geleden richtten Richard en Eduard Haspeslagh, los van elkaar, twee diepvriesgroentebedrijven op. Hun kinderen zetten de familieondernemingen enthousiast voort. Dujardin Foods professionaliseerde zo met twee private equity spelers en diversifieerde naar diepvrieskruiden, Ardo groeide dankzij tal van acquisities uit tot een Europese marktleider.

In 2014 bundelden beide ondernemingen hun krachten om in te spelen op de mondiale markt van duurzame diepvriesmiddelen. Nu zitten ze volop in de overgang naar de volgende generatie.

Schrijf je in voor een interne blik op dit unieke verhaal

Professor Philippe Haspeslagh belicht, naast de ervaring met private equity en de fusie, de cruciale rol van actief betrokken familieleden, de opmaak van spelregels bij de familiale inzet van talent en de aanpak van de overgang naar de volgende generatie.

Source: capricorn.be
PRAKTISCHE INFORMATIE

Locatie & programma

  • 18u30 Ontvangst
  • 19u00 Verwelkoming
  • 19u15 Uiteenzetting van Prof. dr. P. Haspeslagh
  • 20u00 Vragen en antwoorden
  • 20u10 Slotbeschouwingen
  • 20u15 Netwerkreceptie
  • 22u00 Einde
Donderdag 2 april 2020

Vlerick Business School
Campus Gent
Reep 1, 9000 Gent

Registereren

Gezien de verspreiding van het Coronavirus ‘Covid-19’ hebben wij beslist om dit event naar een later tijdstip te verplaatsen. We houden je uiteraard op de hoogte van de nieuwe datum. Wil je meer informatie? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Bedankt voor je begrip

Informatie

Je ontvangt na jouw registratie automatisch een bevestiging met alle praktische informatie.

Ardo is vandaag een wereldspeler met een omzet van meer dan 1 miljard euro.

Professor Philippe Haspeslagh, professor en voorzitter van de Raad van Bestuur van Ardo en voorzitter van het Family Business Netwerk (FBN), gunt je een unieke blik in de interne keuken. Een exclusief en boeiend relaas dat je ongetwijfeld zal inspireren je eigen verhaal vorm te geven.