Heropening kantoor Hasselt

Kom onze vernieuwde werkplek ontdekken op donderdag 8 november.

INTRODUCTIE

Wat mag u verwachten?

Wij ontvangen u graag in onze vernieuwde kantoren in Hasselt. Kom een kijkje nemen tijdens de officiële inhuldiging. Wij zorgen voor food, drinks en entertainment.

Programma

18:00

Ontvangst

19:00

Officiële inhuldiging

19:30

Receptie

22:00

Afsluiting

Registreer

Inschrijven is niet langer mogelijk. Voor bijkomende informatie kan u contact opnemen via bdohasselt@bdo.be.

Datum

Donderdag 8 november

Locatie

BDO Hasselt
Prins Bisschopssingel 36-3
3500 Hasselt

Tijd

Vanaf 18:00 tot 22:00

STEUN TUKI VZW

Veiling voor het goede doel

Wij houden van bloemen en genieten graag van een glaasje wijn, maar voor deze gelegenheid zou u ons sociaal engagement geheel vrijblijvend kunnen ondersteunen door deel te nemen aan de veiling of met een vrije gift ten voordele van Tuki vzw. Dit kan via rekeningnummer BE07 7360 5358 3066.

De vuurvogeldans

Het kunstwerk werd gemaakt door Wilfried De Cock, een echte gedreven kunstenaar. Techniek, vorm en inhoud vallen samen. Door het onderzoek naar de technische mogelijkheden van metaal en andere zeer diverse materialen, krijgt hij de vrijheid om vorm te geven aan zijn inspiratie. Wilfried De Cock laat zich leiden door gewone dingen, ontmoetingen, situaties, maatschappij en natuur.

Voor BDO Hasselt creëerde hij 10 jaar geleden het beeld “de vuurvogeldans”, geïnspireerd op het klassieke ballet ‘De Vuurvogel’. Het beeld bestaat uit polyester met daaronder lindehout. Het is niet geschikt om buiten te plaatsen. Het kunstwerk (inclusief de houten draagbalk) is 2,5 meter hoog en 65 cm breed, het voetstuk is 70 cm bij 45 cm.

Ten voordele van
TUKI vzw

TUKI vzw is een niet-gesubsidieerde non-profitorganisatie die zich dagelijks inzet om ouders van kinderen met levensbedreigende ziektes financieel, administratief, juridisch, praktisch en emotioneel te ondersteunen. Daarnaast wil TUKI ook dienst doen als kruispunt van ervaringen, expertise en netwerk.