Bespaar kosten met de juiste douaneaanpak en -kennis

Van COVID-19 naar een hogere bedrijfsomzet

Nooit was er een beter moment om het douaneaspect binnen je bedrijf onder de loep te nemen dan nu. De COVID-19-crisis beïnvloedt wellicht ook de operationele uitgaven en omzet van jouw organisatie.

Dankzij de technologische vernieuwing van het Belgische douanelandschap kan je bedrijf makkelijk tot 25% aan kosten besparen. Simpelweg door met de juiste kennis voor de geschikte douaneaanpak te kiezen.

BDO nodigt je graag uit voor een traject waarin onze douane-experten hun inspirerende inzichten en concrete werkwijze met je delen. In twee webinars van telkens drie kwartier ontdek je zo de voordelen van de juiste aanpak en kennis voor je bedrijf. Met als resultaat een aanzienlijke kostenverlaging en winst stijging.

Registreren
 
 
 
 
 
 
 
 
Bevestiging na registratie

Na je registratie ontvang je een bevestiging met alle praktische informatie over deze webinar(s). Het is mogelijk dat deze e-mail in jouw spam-folder terecht komt.

Overzicht Webinars

Bespaar tot 25% op je kosten en verhoog je bedrijfswinst met de juiste douaneaanpak
Deel 1: overzicht en mogelijkheden

Door de huidige situatie moet je bedrijf met heel wat veranderingen omgaan. Die impact zal je ongetwijfeld ook voelen in je kosten. Pas je de bestaande en (technologisch) nieuwe douaneregelingen toe, kan je gemakkelijk tot zo’n 25% besparen. Met een hogere bedrijfswinst als gevolg.

Tijdens deze eerste webinar gaan we dieper in op de praktische mogelijkheden van een concrete douaneaanpak en hoe je deze besparingen toepast binnen je bedrijf. 

Spreker: Stefaan Amling, Partner BDO Customs & Transition

Wanneer?

Dinsdag 26 mei van 16u tot 16u45

Bespaar tot 25% op je kosten en verhoog je bedrijfswinst met de juiste douaneaanpak
Deel 2: inzicht en verduidelijking rond de juist aanpak

Zoals we in de eerste sessie aantoonden met concrete voorbeelden, kan de juiste douaneaanpak je een fikse besparing opleveren. Wil je in je hele bedrijf van de winst genieten, dan loont het zeker de moeite aandacht te schenken aan je douaneactiviteiten.

In dit tweede deel gaan we nog wat dieper in op deze en andere toe te passen mogelijkheden binnen je bedrijf. Daarnaast leggen we je uit hoe je aan de juiste aanpak begint en lichten we onze bewezen strategie toe zodat je volledig klaar staat om je verworven kennis toe te passen.

Spreker: Stefaan Amling, Partner, en Luc Sambre, Senior Manager BDO Customs & Transition

Wanneer?

Dinsdag 9 juni van 16u00 tot 16u45