FISCALE ONTBIJTCLUB

Uw dag op een boeiende en leerrijke manier starten? Dat kan!
Schrijf u dan snel in voor onze fiscale ontbijtclub sessies!

Een update van uw fiscale kennis

De fiscale wetgeving omvat vandaag steeds complexere en minder transparante regels waardoor ze meer dan ooit de voortdurende aandacht vraagt van ondernemers.
De snelle toestroom van wetswijzigingen, administratieve interpretaties en de invloed van zowel Belgische als Europese rechtspraak dwingen tot permanente opvolging.

Een interactieve aanpak

Tijdens de sessies komen talrijke actuele onderwerpen aan bod en wordt er toelichting gegeven vanuit verschillende invalshoeken.

Door het beperkt aantal deelnemers (ongeveer 15 per sessie) mag u een interactieve en zeer praktijkgerichte opleiding verwachten. Er zal voldoende ruimte zijn voor het uitwisselen van ervaringen, zowel met de specialisten van BDO als met de overige deelnemers.

De sprekers

De sessies worden gegeven door specialisten van BDO Belastingconsulenten.
Afhankelijk van de informatie en de onderwerpen die zullen worden behandeld, worden waar nodig ook een aantal specialisten van externe kantoren uitgenodigd.

PLANNING VAN DE SESSIE
8:00

Onthaal en ontbijt

8:30

Begin van de sessie

10:00

Q&A

10:30

Eind van de sessie

DOELSTELLINGEN

Tijdens 8 sessies (van september tot juni) zullen onze specialisten u grondig informeren zodat u, als beslissingsnemer, de juiste keuzes kan maken.

De interactieve aanpak zorgt ervoor dat er in een minimum van tijd heel veel nuttige informatie wordt gedeeld.

Het unieke concept biedt u ongetwijfeld een professioneel antwoord op vele vragen
die u zich vandaag stelt.

Schrijf u in voor de Fiscale Ontbijtclub 2019-2020

Jammer! De inschrijvingen voor het seizoen 2019-2020 werden afgesloten. Wil u graag een uitnodiging ontvangen voor één van onze volgende sessies? Stuur een email naar bdofiscaleontbijtclub@bdo.be

Inschrijvingsregels

Deelname kost 600 EUR excl. btw voor de 8 sessies. U ontvangt een factuur na de verwerking van de inschrijving.

Indien u een opleidingsattest van IAB of BIBF wenst, gelieve dit te vermelden bij uw inschrijving.

Deze opleiding komt in aanmerking voor subsidie via kmo-portefeuille.
Met ons erkenningsnummer DV.O217490 kan u tot 40% besparen op uw investering.  Indien u hiervan gebruik wenst te maken, gelieve dit te vermelden bij uw inschrijving.  U ontvangt van ons een mail met de nodige informatie.

Locaties & programma

Getuigenissen

Fiscale complexiteit en vertakkingen maken het moeilijk om de vele wijzigingen te blijven volgen. De Fiscale Ontbijtclub biedt een leerrijk alternatief om beter up-to-date te blijven door het geven van concrete en praktijkgerichte informatie van interessante topics en belangrijke evoluties in een aantal takken. De sessies zelf zijn goed ingepland en verlopen in een aangename sfeer met veel mogelijkheid
tot dialoog.

Eddy Van Reeth
CFO
Instituut voor Tropische Geneeskunde

Het is vooreerst een opfrissing en een overzicht van materie waar we niet dagelijks mee geconfronteerd worden door mensen die dat wel zijn. Het wordt heel juist ingekort en (voor een niet-fiscalist zoals ik) begrijpelijk gebracht. Tenslotte heb ik het gevoel dat men in vertrouwen kan spreken.

Gaëtan Wynant
Corporate Finance Manager
Vandeputte Safety Experts

Fiscale ontbijtclub

Uw dag op een boeiende en leerrijke manier starten? Dat kan! Schrijf u dan snel in voor onze fiscale ontbijtclub sessies!