PUBLICATIES

ROBOTIC PROCESS AUTOMATION

Vandaag de dag werken bedrijven met een steeds groeiende berg gegevens die omslachtig, niet, onvoldoende of onbetrouwbaar worden benut of gedeeld. Bovendien verspillen medewerkers-experten vaak talent en tijd aan die repetitieve taken. Maar nieuwe manieren vinden om meer productiviteitswinst te genereren is geen gemakkelijke opdracht.

Nieuwe technologieën zoals ‘process mining’, data-deelplatformen en het internet der dingen (IoT, Internet of Things) kunnen uw organisatie al helpen om informatie op een betrouwbare manier te delen en uw processen te optimaliseren. De integratie van die nieuwe digitale technologie is echter een complex en ingrijpend proces.

Uit studies blijkt dat zo’n 40% van al onze manuele taken potentieel door RPA kunnen worden geautomatiseerd. In deze paper gaan we dieper in op de ins en outs van de RPA-technologie, de kansen die ze biedt en leggen we uit hoe u er best aan begint (of waarom net niet).

Download this white paper
 
 
 
 
 
 
INHOUD

In deze white paper

In deze white paper krijgt u antwoord op de volgende vragen:

01.Overzicht

Wat is RPA en de meerwaarde ervan?

02.Voordelen

Waarom kiezen voor RPA?

03.Attended of unattended?

Onze RPA-bots kunnen op twee manieren worden ingezet

04.Help, hoe begin ik eraan?

The fast lane naar RPA-succes

05.De AI-toekomst van RPA

Doen vs. Denken

06.Onze aanpak

Van piloot tot firma wijde RPA

07.Tips en tricks

Verhoog de slaagkansen van uw RPA-project

08.In de praktijk

Enkele business cases

TEAM

Maak kennis met onze expert

WALTER VANHERLE
Partner – Service Area Leader
BDO Digital
Process & Data Intelligence
Analytics & RPAutomation
  • +32 497 59 62 26
  • walter.vanherle@bdo.be
OVER BDO DIGITAL

Onze aanpak

Automatisatie en digitalisering vergen technologisch inzicht in vernieuwende mogelijkheden van dataverwerking en -analyse, organisatie- en veranderingsmanagement. Ook het ‘human change management’ en kennis van bedrijfsprocessen wordt verbreed.

De experten van BDO Digital ondersteunen u bij complexe digitale transformaties op bedrijfs- en sectorniveau dwars door de volledige waardeketen. Ze helpen u – onafhankelijk – de beste technologie kiezen. Stap voor stap bereiken we samen de doelstelling, op een betrokken en pragmatische manier.

“RPA vormt een belangrijke opportuniteit in de volgende efficiëntie en productiviteitsslag.”

Dankzij RPA krijgen medewerkers meer tijd om bijvoorbeeld klantgerichter te werken, nieuwe processen te bedenken of gewoonweg het stijgende werkvolume op te vangen.